Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Kekliktepe Urla satışları devam ediyor

İzmir’in gözbebeği Vadi Kekliktepe Urla, şehir merkezine yakın konumu ve benzersiz doğal güzellikleriyle en çok tercih edilen yaşam alanları arasında yer alıyor. Kekliktepe’nin en gözde konumlarından biri olan Vadi Kekliktepe, zengin yeşillikleriyle çevrili bir bölgede konumlanmıştır.

Vadi Kekliktepe Urla doğayla iç içe

Vadi Kekliktepe, modern ve doğal yaşamın yeniden yorumlanmış haliyle, eşsiz tasarım anlayışı ve detaylarıyla sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyor. Proje arazisinde bulunan erişkin zeytin ağaçları, özenle projeye dahil edilerek doğal bir peyzaj oluşturulmuştur.

Vadi Kekliktepe, 11 adet villadan oluşan eşsiz bir konsepte sahiptir. Her bir villa için ayrılan 5 dönümlük özel bahçeler, sizlere doğal yaşamın kapılarını aralıyor. Bahçeler, Vadi’ye açılan vadilere sahip olup doğayla iç içe yürüyüşler ve çeşitli doğa aktiviteleri yapma imkanı sunuyor.

Proje Özellikleri

Vadi Kekliktepe Urla projesi toplam 66.000 m² proje alanına sahiptir. Konut projesi Sarıbektaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje İzmir, Urla, Yenice’de konumlanmaktadır.

Her bir ev için 5.000 m² arsa içerisinde koruluk alan, koşu pisti, çocuk oyun alanı, köprüler, mini golf sahası bulunmaktadır. 24 saat özel güvenlik ve bahçıvan, 360˚ kamera sistemi, kartlı giriş, plaka tanıma sistemi gibi güvenlik önlemleri mevcuttur. Her eve 10 araçlık otopark ve elektrikli şarj ünitesi sağlanmaktadır. Ayrıca otomatik sulama sistemi, su arıtma sistemi ve her eve 5 ton su deposu bulunmaktadır.

100 m² havuz ve havuzbaşı ateş çemberi oturma alanı vardır. Dış cephe mekanik sistem ve mermer kaplama kullanılmıştır. Akıllı ev ve alarm sistemiyle donatılmıştır. Yalıtımlı seri Alüminyum doğramalar tercih edilmiştir. Ankastre ürünler Miele markasıyla kaliteli bir şekilde sunulmuştur. Ayrıca mobilyalar masif lake ve Hafele aksesuarlarıyla donatılmıştır.

Anahtar prizlerde Panasonic Thea serisi kullanılmıştır. Parmak izi okuyuculu kapı ve debi ayarlı yerden ısıtma sistemi gibi modern özellikler sunulmaktadır. VRF sistemi soğutma, sauna, jakuzi, sinema odası, şarap mahzeni gibi lüks detaylar mevcuttur. Mutfak ve banyo tezgahları mermer çimstone’dan yapılmıştır. Ayrıca şömine ise onyx mermerden tasarlanmıştır.

Vadi Kekliktepe konumu ve ulaşım

Vadi Kekliktepe Urla projesi çevresindeki önemli noktalara yakın bir konumdadır. Konut projesi Urla’nın gözde bölgesinde yer alır ve çevresindeki önemli noktalara kolay ulaşım imkanı sunar. Urla Merkezine sadece 4,2 kilometre mesafededir. Otoyol bağlantısı sadece 3,1 kilometre uzaklıktadır. Adnan Menderes Havalimanı ise 45,5 kilometre mesafededir. Alaçatı / Çeşme’ye gitmek isterseniz sadece 43,5 kilometre yol kat etmeniz gerekmektedir. Ayrıca Seferhisar ise 21,6 kilometre uzaklıktadır.

Vadi Kekliktepe’nin bu konumu, çevredeki önemli noktalara kolay erişim sağlayarak yaşamınızı kolaylaştıracaktır.

Proje, Yenice, Kekliktepe Cadesi, 35430 Urla / İzmir adresinde yer almaktadır. Daha fazla bilgi için 0532 296 80 30 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Vadi Kekliktepe Urla, İzmir’in doğal güzelliklerine sahip en gözde yaşam alanlarından biridir. Modern ve doğayla iç içe bir yaşamı bir araya getiren bu proje, eşsiz villaları, geniş bahçeleri ve birbirinden özel özellikleriyle dikkat çekmektedir. Vadi Kekliktepe’de hayallerinize ve sevdiklerinizle biriktireceğiniz anılara kapılarınızı açabilirsiniz.

Konut projesi Yenice, Kekliktepe Cadesi, 35430 Urla / İzmir adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi için 0532 296 80 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version