Kategoriler
Proje Haberleri

Vakıf Gyo Medyan 35 yakında satışta

Vakıf Gyo Medyan 35 projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Proje konum olarak İzmir’in Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. 17 bin 703,70 metrekarelik arsa üzerine kurulu projenin inşaat alanı 128.654 metrekaredir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konak konut projesi 17 bin 703 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerine inşa edilecektir. Üstelik bu projenin inşaat alanı ise toplam 128 bin 654 metrekare olmaktadır. Ofis, ticari ve mesken nitelikli olmak üzere toplam 672 adet bağımsız bölümden oluşan karma kullanımlı bir projedir. Tek konut bloğundan meydana gelen proje 3 bodrum kat + zemin kat + 51 normal katlı olacak şekilde projelendirilmiştir. Toplam 55 katlı olan konut projesinde 432 adet ofis, 50 adet ticari ünite ve 189 adet konut yer almaktadır.

Konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıda olup uygulama projesi çalışmaları devam etmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlarda ferah yapıda balkonlar yer almaktadır. Ruhsat aşamasındaki projenin detayları önümüzdeki aylarda belli olacaktır.

Vakıf Gyo Medyan 35 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Konak İlçesi Mersinli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İzmir Alsancak Liman Arkası, Salhane bölgesinde İzmir’in iş merkezi kulelerinin yükselmekte olduğu alanda yer almaktadır. Ayrıca Metro İzmir ve İZBAN hatlarına yakın konumda bulunmaktadır.

Vakıf Gyo Medyan 35 projesinin ödeme koşulları henüz belirlenmemiştir. İnşaat çalışmalarına 2021 yılı Aralık ayında başlanan proje ile ilgili detaylar ilerleyen zamanlarda belli olacaktır.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 265 40 50 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version