Kategoriler
Proje Haberleri

Vera İncek Villaları Gölbaşı’nda hayat buluyor

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Vera Grup firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje zengin sosyal olanakları ve lüks villaları ile dikkat çekmektedir. Vera İncek Villaları konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Gölbaşı konut projesi Kızılcaşar Mahallesi’nde yer alan 20 dönümlük proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 18 adet müstakil villadan meydana gelmektedir. Projedeki tüm villalar akıllı ev sistemleri ile donatılmış olup uzaktan kontrol edilebilme imkanına sahiptir. Ayrıca villa içleri yangın alarmı, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, teras gibi donanımlara da sahiptir. Yerden ışıtma sistemiyle ısıtılan villalar geniş odaları ile dikkat çekmektedir.

Çevresi yüksek duvarlarla çevrili proje 24 saat güvenlik sistemine sahiptir. Ayrıca villa başı 1 dönümlük arsa payına sahip müstakil evler, rahatlıkla kullanılabilecek geniş bahçelere sahiptir. Her villanın kendisine ait özel kapalı ve açık otopark alanları olan proje çevreye duyarlı ve doğaya saygılı bir proje niteliğindedir. Aynı zamanda site içerisinde jeneratör, su deposu gibi olanaklara da yer verilmiştir. Vera İncek Villaları konut projesinde villaların inşası tamamlanmakta olup projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 7+2 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 786 metrekare alana sahiptir.

Vera İncek Villaları fiyatları ne kadar?

Ankara Gölbaşı konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan villaların fiyatları 15 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda projenin Eylül 2022’de teslim edilmesi planlanmaktadır.

Vera İncek Villaları nerede ve ne zaman teslim edilecek?

Konut projesi, Ankara’nın yaşam ve yatırım değeri yüksek bölgesi İncek’te konumlandırılmıştır. Ayrıca proje özel okul, üniversite, hastane, market, sosyal alanlar gibi pek çok noktaya da yakın bir lokasyondadır. Projenin 2022 yılı Ekim ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0539 574 19 49 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Vera İncek Villaları tanıtım filmi

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version