Kategoriler
Proje Haberleri

Veranova Evleri projesinde krediye uygun satışlar

Veranova Evleri projesi yazlık ve kışlık kullanıma uygun villa konsepti ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arslan İnşaat imzası taşıyan projede yazlık ve kışlık villa konseptinde konutlar yer almaktadır. Söz konusu villalar 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde müstakil yüzme havuzu ve spor alanı bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgazlı yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Ayrıca yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Veranova Evleri konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Acarlar Longozu, Maden Deresi, Maden Şelalesi ve Küçük Boğaz doğal güzelliklerine sahiptir.

Veranova Evleri fiyatları ne kadardır?

Veranova Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 villaların fiyatı 1.850.000 TL ile 2.350.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 343 43 13 veya 0 (533) 563 64 58 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version