Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Serenity Milas konutları satışta!

Villa Serenity Milas konutları, büyük bir villaya sahip olmak isteyenler için oldukça uygundur. Türkiye’nin en güzel şehirlerinden olan Muğla, bu proje kapsamında yer alan 12 villaya ev sahipliği yapacaktır. Tamamı yerden ısıtmalı ve 3 adet banyolu olan bu villalar, 4 odaya ve 1 salona sahiptir. Villaların müstakil kapalı otoparkları ve bahçeleri mevcuttur. Ayrıca tercih durumuna göre bahçeye havuz eklenmesi mümkündür. Villaların bahçe büyüklükleri ise minimum 117 m2, maksimum 170 m2 ölçüsündedir.

Muğla satılık villa seçenekleri arasındaki bu villalar, birbirinin cephelerini kapatmayacak şekilde inşa edilecektir. Dolayısıyla site alanında bulunan her villanın etrafı açık ve geniş olacaktır. Ayrıca villa büyüklüğü ise yaklaşık olarak brüt 240 m2 – net 180 m2 ölçülerinde planlanmıştır. Site alanının son derece güvenli olacak olması ve villaların iç detayları, bu projeyi ayrıcalıklı hale getiren detaylardır.

Villa Serenity Milas projesi nerede hayata geçecektir?

Projenin yer alacağı bölge, Muğla’nın Milas ilçesindedir. Milas’ın merkezindeki en gelişmiş ilçelerden olan Burgaz Mahallesi, bu villaların yükseleceği mahalle olmaktadır. Erdal Çerçi Caddesi’nin üzerinde yer alması planlanan bu konutlar ayrıca çok merkezi bir lokasyondadır. Semiha Altunkan Ortaokulu, Sebahattin Akyüz Fen Lisesi, Ahmet Hamdi Helvacıoğlu İmam Hatip Ortaokulu villalara çok yakındır. Milas Devlet Hastanesi, 19 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve pek çok durak da bu bölgededir. Bununla birlikte Aydınlık Evler Sultan Parkı, Şok, A 101, BİM şubeleri de villalara yakın olmaktadır. Buraya en yakın ibadethane ise Doğu Camii’dir.

Satılık villa fiyatları ne kadardır?

Villa Serenity Milas konutları yaklaşık olarak 900.000 – 950.000 TL değerinde olacaktır. Muğla satılık villa fiyatlarına kıyasla daha uygun görülebilen bu fiyatlara dair detaylı bilgi almak mümkündür. Bunun için 0 (532) 484 14 32 numarası iletişime açıktır.

Exit mobile version