Kategoriler
Proje Haberleri

Piramit Park Orman Muğla’da satışa çıktı

Piramit Park Orman projesi, normal daire ve ikiz villa seçeneklerine sahip olmaktadır. Ayrıca Üç Piramit İnşaat’a ait olan bu proje henüz hayata geçmemiştir. İnşaatı, 2021 yılının Nisan ayında başlayıp Aralık ayında bitecek olan bu daireler pek çok özelliğe sahiptir. Konutların hepsi, narenciye, çam ve zeytin ağaçlarının yer aldığı bir site içerisindedir. Site içerisindeki daireler, müstakil baahçelere sahip olmalarıyla dikkat çekmektedir.

Dolayısıyla son derece doğal bir ortamdaki yürüyüş parkuru, açık hava jimnastik alanları ve çocuk parkı oldukça kullanışlıdır. Bununla birlikte sitede 1 adet açık yüzme havuzu bulunur. Genel olarak proje alanı ise, ormanlık bölgede bulunmasından dolayı sakin ve huzurlu olmaktadır. Peyzaj alanları ile birlikte, site alanı 7 / 24 kamera gözetimindedir. Ayrıca güvenlik hizmeti de vardır.

Gece görüş özelliğine sahip olan kameralar gibi, dairelerdeki eşyalar da kalitelidir. Her dairede üçlü ankastre mutfak seti ve termosifon mevcuttur. ADSL altyapısı, ısı ve ses yalıtımları ile duşakabin imkanı da dairelerin özelliklerindendir. Piramit Park Orman konutlarının yer aldığı bölge, Muğla’nın en doğal yerlerinden birisidir. Bununla birlikte daire donanımları da görüldüğü gibi yeterli durumda olacaktır.

Piramit Park Orman konutları nerededir?

Bu proje, Muğla’nın Dalaman ilçesinde yer alan Atakent’te hayata geçecektir. İlçe merkezine ve doğal ortama olan yakınlığı sayesinde bu konutların pek çok talep alması beklenmektedir. Akkaya Garden ve Villa Lakestone konutları da proje alanına yakın mesafededir. Ayrıca Yunus Emre Anadolu Lisesi, Ortaca Özel Anadolu Lisesi ve Atakent Ortaokulu da bu civardadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Henüz inşaatı başlamamış olan Piramit Park Orman konutları, türlerine göre şöyle olmaktadır:

  • 1 + 1 Normal daireler: 40 tane, brüt 110.25 m2 – net 55.25 m2
  • 2 + 1 İkiz villalar: 34 tane, brüt 193.41 m2 – net 93.41 m2
  • 3 + 1 İkiz villalar: 34 tane, brüt 246.55 m2 – net 116.55 m2

Konut projesinde her biri özel otopark alanına sahip daireler yer almaktadır. 1 + 1 dairelerin 400 bin TL,  2+1 tip dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır. 3 + 1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır. Detaylı bilgi için arayabilirsiniz:  (543) 747 26 48

Exit mobile version