Kategoriler
Proje Haberleri

Villanova Yeniköy Foça satışları başladı

Villanova Yeniköy Foça projesi taş evlerden oluşan mimari yapısı ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu İzmir’in Foça İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gültekin İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 8.454 metrekarelik arsa alanı üzerinde 41 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

8.454 metrekarelik arsa alanı üzerinde 41 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar dubleks şeklinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 184 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks villaların net büyüklüğü ise 151,65 metrekaredir 4 artı 1 müstakil dubleks villaların büyüklüğü brüt 198 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks villaların net büyüklüğü 162 metrekare olmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Söz konusu proje deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Proje merkezinde 2.500 metrekare büyüklüğünde doğal ormanlık, yapısal ve bitkisel peyzaj ile donatılmış sosyal alan bulunmaktadır. İnce detaylarla işlenmiş 8.454 metrekare peyzaj alanına sahiptir. Söz konusu proje birinci sınıf malzemeler ve özel bitkilerle donatılmıştır. Üstelik peyzaj alanının 1.263 metrekaresi doğal ormandan oluşmaktadır. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı yer almaktadır. Bununla birlikte müstakil yüzme havuzu mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Şömine ve veranda gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Villanova Yeniköy Foça konumu hakkında

Proje, İzmir’in Foça İlçesi’nde inşa edilmektedir. Bilimler Köyü’ne 500 metre mesafede bulunmaktadır. Gerenköy’e 3 dakika, Boğarası’na 4 dakika, Kozbeyli’ye 6 dakika, Novada AVM’ye 10 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Foça’ya 15 dakika, Menemen’e ve Seyrek’e 20 dakika, Aliağa’ya 25 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte Katip Çelebi Üniversitesi’ne 28 dakika, Karşıyaka’ya 35 dakika mesafede yer almaktadır.

Villanova Yeniköy Foça fiyatları ne kadardır?

Villanova Yeniköy Foça projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Projede dubleks şeklinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 villalar bulunmaktadır. 3 artı 1 ve 4 artı 1 villaların fiyatı 5.500.000 TL ile 8.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 90 63 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version