Kategoriler
Proje Haberleri

Yakut 41 yüzde 0.99 faiz oranı ile satışta

Yakut 41 projesi geniş kullanım alanlarına sahip, ferah yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Grup Avenir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tek blok, 39 adet ve 4 adet ticari alan bulunmaktadır. Bu daireler 3,5 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Grup Avenir İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen projede tek blok ve 13 katlı bina mevcuttur. Site içerisinde 39 adet daire ve 4 adet ticari alan yer almaktadır. Söz konusu daireler 3,5 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 195 metrekare olmaktadır. Projede kullanılan bütün malzemeler TSE, CE, ISO belgelidir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru ve bisiklet yolu bulunmaktadır. Üstelik peyzaj düzenlemesi ve çevre düzenlemesi yapılmaktadır. Kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ergonomik dolaplar bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Cam oda niteliğinde ısıcamlı cam balkon yer almaktadır.

Yakut 41 nerede yer alıyor?

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Yakut Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Yakut 41 fiyatları ne kadardır?

Yakut 41 projesinde 0.99 faiz oranı ile satışlar yapılmaktadır. Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 1.950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 daireler 2.379.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 50 26 veya 0 (549) 528 36 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version