Kategoriler
Proje Haberleri

Yalova Atlas Life satışları başladı

Yalova Atlas Life projesi stresten uzak, yaşama canlılık katan modern yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Panatlas İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı mimarisi ile dikkat çeken site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Lüks mimari tasarımı ile göz kamaştıran site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Spot aydınlatma ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Yalova Atlas Life konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Merkez İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar eşsiz deniz ve doğa manzarasına hakimdir. Şehir merkezine 5 dakika uzaklıktadır. Vapur, Kipa AVM, otogar, bütün okullar ve kamu kuruluşları 10 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte 400 yataklı şehir Hastanesi ve terminal 2 dakika, hızlı feribot 5 dakika uzaklıkta yer almaktadır. İstanbul, Bursa ve İzmit 45 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Yalova Atlas Life fiyatları ne kadardır?

Yalova Atlas Life projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.780.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.210.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (212) 620 32 04 veya 0 (532) 157 56 36 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version