Kategoriler
Proje Haberleri

Yedieylül Sitesi 2. Etap satışları başladı

Yedieylül Sitesi 2. Etap projesinin yapımı devam ediyor. 2022’nin yaz aylarında bitmesi planlanan projenin konumu Aydın’ın Germencik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sarı Grup İnşaat Şirketleri tarafından hayata geçirilmektedir. Eşsiz konuma sahip site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Birinci sınıf işçilik ve malzeme kalitesi ile inşa edilen sitede 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Binada asansör sistemi yer almaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Üstelik daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde birinci sınıf mutfak dolapları yer almaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Yedieylül Sitesi 2. Etap konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Aydın’ın Germencik İlçesi Yedieylül Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konutlar ana yola cepheli, benzersiz bir konumda yükselmektedir. Muhitinde market, park, semt pazarı, okullar, cami ve sağlık ocağı mevcuttur.

Yedieylül Sitesi 2. Etap projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 875.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 733 55 58 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version