Kategoriler
Proje Haberleri

Yenisey Palace projesinin fiyatları

Antalya’nın Alanya ilçesinde, Yenisey Construction firmasının yaptığı Yenisey Palace konut projesi, toplam 27 adet daireden oluşuyor.

11 katlı olarak tasarlanan konut projesinde, sadece 2+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki daireler, 143 metrekare ile 174 metrekare arasında değişen büyüklüklerde alıcıya sunuldu.

Konut projesinin 2020 yılının ilk yarısında daire sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Yenisey Palace konut projesi ödeme

Sadece 2+1 tipte dairelerin bulunduğu lüks konut projesindeki birimlerin fiyatları, 206.000 € ile 456,000 € arasında yer alıyor. Konut projesinde bazı ödeme seçenekleri var. Projede inşaat şirketi bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olunabiliyor.

Konut projesinde sosyal donatılar neler?

Projede açık yüzme havuzu, oyun parkı, spor alanları ve kapalı otopark var. Lüks konut projesinde geniş peyzaj alanları mevcut. Konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Konut projesi sahiplerine mobilya ile teslim ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesinin konumu

Yenisey Palace konut projesi, Mahmutlar Mahallesi, 220. Sk. No: 2, 07460 Alanya / Antalya adresinde inşa ediliyor. Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere (+90) 242 528 3388 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Exit mobile version