Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Yozgat Toki Mutafoğlu 2. Mıntıka ihalesi yapılıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat İli, Merkez İlçesi, Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Yozgat Toki Mutafoğlu 2. Mıntıka ihalesi için sayılı günler kaldı.

Yozgat Toki Mutafoğlu 2. Mıntıka ihalesi ne zaman?

Toplam 643 adet konutun yer aldığı Yozgat Toki Mutafoğlu 2. Mıntıka ilahesi 22 Nisan 2020 tarihinde yapılacak. Toki konut projesinin ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde Çarşamba günü saat 14:30’da yapılacak. 

Yozgat’taki Toki projesinin ihalesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 Çankaya / Ankara posta adresinde gerçekleştirilecek.

Yapılacak olan ihaleye yerli ve yabancı tüm iştirakçiler katılabilmektedir. Kamu İhale Kurumu esasları gereği yerli olup ihaleye katılacak olan kişiler lehine yüzde 15 oranında fiyat indirimi uygulanıyor. İhaleye katılacak olanlar teklif ettikleri miktarın yüzde 3’ünden az olmamak kaydı ile geçici teminat  yatırmaları gerekiyor.

İhale haberleri için tıklayınız…

Proje ne kadar sürede tamamlanacak?

İhalesi yapılacak olan toplu konut projesinde 643 adet daire yer alıyor. Dairelerin dışında ayrıca 1 adet cami, 1 adet ticaret merkezi ile birlikte altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanları da yer alacak.

Açık ihale usulü ile ihale edilen proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 600 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekiyor.

Yozgat’ta hayata geçirilecek olan Toplu Konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine yer alacağı tahmin ediliyor. Projede yer alacak olan konut bloklarının ise zemin kat + 3 normal katlı veya zemin kat + 4 normal katlı olarak hayata geçirileceği beklenmektedir.

Toplu konut projede yer alan konutlar tünel kalıp sistemi ile hayata geçirilecek. Ticaret merkezi, cami ve alt yapı düzenleme işi  ise konvansiyonel kalıp sistemi ile hayata geçirilecek. 

Yozgat Toki Mutafoğlu 2. Mıntıka projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Exit mobile version