Kategoriler
Proje Haberleri

Yürüdü Loft satışlarına başlandı

Yürüdü Desing firması tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Sarısu Mahallesi’nde hayata geçirilen Yürüdü Loft projesinde daire satışlarına başlandı. Projede daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Daire özellikleri neler? Tüm bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Antalya konut projesi Sarısu Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede 3 konut bloğu yer alıyor. 4 ve 5 katlı 3 adet konut bloğunda ise toplam 90 adet konut yer almaktadır. Konut bloklarında asansör, hidrofor, kamera sistemi, kapalı otopark gibi özellikler mevcuttur. Ayrıca açık otopark, uydu sistemi, jeneratör, kablo tv, su deposu da yer almaktadır. sosyal alan olarak ise çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu gibi alanlar bulunuyor.

Yürüdü Loft projesinde dört farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire seçenekleri ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki dairelerdir. Dairelerin büyüklükleri her aile tipine uyacak şekilde ve farklı büyüklüklerde tasarlanmıştır.

Dairelerde adsl, amerikan mutfak,  fırın, hilton lavabo, ankastre fırın, duşakabin gibi özellikler mevcuttur. Ayrıca dairelerde intercom sistemi, ebeveyn banyosu, set üstü ocak, fiber internet, ankastre mutfak gibi bir çok özellikte mevcuttur. 70 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatlarının 500 bin TL’den başlaması bekleniyor. 105 metrekarelik brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin 535 bin TL civarında olduğu projede vade farksız, taksitle ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede 150 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon TL civarında olması bekleniyor.

Yürüdü Loft nerede yer alıyor?

Yürüdü Loft projesi Kemer’e 33 dakika, Antalya Havalimanı’na 28 dakika, Şehir Merkezi’ne (Cumhuriyet Meydanı) 20 dakika mesafededir. Ayrıca proje Sarısu Plajı’na 1.4 km, Saklıkent Kayak Merkezi’ne sadece 1 saatlik mesafede bulunuyor.

Konyaaltı konut projesi içerisinde kapalı otopark, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, Spa merkezi, fitness salonu, cafe gibi sosyal alanlar yer almaktadır. proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0549 834 07 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

En yeni proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız

Exit mobile version