Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Perla 2. Etabı yıl sonuna doğru teslim edilecek

Zeray Perla daha çok doğa, yeşil alan ve kendine ait alan isteyenlere bahçe dubleksleriyle özel bahçe ayrıcalığı sağlamaktadır. Doğa, temiz hava ve manzarası ile kentin kalabalığından uzak bir konumdadır. Fakat kent yaşamından kopmadan yaşama imkânı sunulmaktadır. Özgün mimari tasarımı, zevk ve üstün beğeni anlayışınızı tamamlamaktadır. Ayrıca yüksek nitelikleri lüks, konfor, prestij ve seçkinlik sunmaktadır. Projenin 1. etabı içerisinde; 124 adet daire, 20 ticari alan bulunmaktadır. 2. etap içerisinde ise; toplam 9 blok ve 164 adet daire yer almaktadır Üstelik 1.etap teslim edilmiştir ve yaşam  başlamıştır.

Perla, Zeray’ın yeni normaline göre tasarlanan ilk örnek projelerinden birisi konumundadır. Zeray Müşteri İlişkileri Yöneticisi Goncagül Armutcuoğlu projenin 2. Etabı ve satış durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunmuştur. Armutcuoğlu; “Tamamlamış olduğumuz projemizi hak sahipleri ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Projemizin 1. etabının hepsinin teslimini 2 hafta içerisinde bitirmeyi planlıyoruz.” dedi.

Zeray Perla 2. Etap

Armutcuoğlu; “Projemizin 2. etabı ise inşaat süreci bütün kalemleriyle (hafriyat işleri, iksa işleri, kaba inşaatı, ince imalatlar) iş programına uygun olarak devam etmektedir. Olağanüstü bir hal veya mücbir bir neden olmazsa yıl sonu projemizi tamamlayıp teslim etmeyi planlıyoruz. Ayrıca bölgenin ve Zeray’ın incisi projemizin 308 adet ticari alanı sona erdiğinde bölgenin de çekim merkezi durumuna gelecektir.”

Satış Durumu

“Projemize duyulan yoğun ilgi nedeniyle 1. etapta sınırlı sayıda konut ve ticari alan kalmaktadır. Ayrıca 2. etapta projenin yüzde 50’sine yakınının satışı gerçekleşmiştir. Projenin tamamlanması ile beraber satışları da tamamlamayı planlıyoruz.” şeklinde konuşmuştur.

Fırsat Dönemi

Projenin Satış Müdürü Gonca Yaman ise konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştur. Yaman; “Sektörde fırsat dönemi diyebileceğimiz bir dönem yaşadığımızı belirtelim. Özellikle salgın günlerinde şehrimizde nitelikli konut arz talebi artarak devam ediyor. Ayrıca hem küreselde hem iç pazarda inşaat maliyetleri ortalamaya bakacak olursak yüzde 100’ün üzerinde artmış durumdadır. Maliyetlerdeki bu artış sebebiyle bugün konut alan, önümüzdeki aylara kıyasla çok daha uygun fiyata konuta ulaşmış olmaktadır. Özellikle son dönemdeki gelişmelerden sonra konutun yeniden güvenli liman olarak görülmesinin talebi arttıran faktörlerden olduğunu belirtmiştir.” dedi.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version