Kategoriler
Proje Haberleri

Zirve Menekşe Konutları satışları başladı

Zirve Menekşe Konutları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Menekşe İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1, 4,5 artı 1 ve 6 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1, 4,5 artı 1 ve 6 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. 4,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 205 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 386 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 katlı kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, jeneratör, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti ce akrilik dolaplar bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulamaları yapılmaktadır. Işıklandırma olarak led tavan aydınlatma kullanılmıştır.

Zirve Menekşe Konutları konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Çankaya İlçesi Yukarı Öveçler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane ve eczane mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Zirve Menekşe Konutları fiyatları ne kadardır?

Zirve Menekşe Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.263.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 205 metrekare büyüklüğe sahip 4,5 artı 1 dairelerin fiyatı 2.814.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 386 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.604.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 286 17 00 veya 0 (546) 934 74 34 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version