Kategoriler
Proje Haberleri

+1 Nükte anahtar teslim lansmanı yapıldı

+1 Nükte projesi, Konya’nın önde gelen gayrimenkul firmasından biri olan Kerem Nükte Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu projenin anahtar teslim lansmanı yapılmıştır. Üstelik lansmana konut sahiplerinin haricinde şehrin önde gelen isimlerin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Proje, Konya’nın Sancak Mahallesi’nde yükselmektedir. Bahsi geçen projenin ortak alanında yapılan lansmanın ev sahipliğini proje paydaşları olan BDY Group ve Kerem Nükte Gayrimenkul üstlenmiştir. Ayrıca lansmana BDY Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Baday ile birlikte siyaset, bürokrasi, iş dünyasından pek çok kişi, konut sahipleri, inşaata katkı sağlayan taşeron firma personeli katılmıştır.

Katılımcılar, örnek daireyi görme ve yeni projeler hakkında bilgi alma fırsatı buldu. Ayrıca tamamlanan +1 Nükte projesinden konut satın alan ailelerin anahtarlarını Kerem Nükte Gayrimenkul yöneticilerinden Hasan Aksay teslim etmiştir.

+1 Nükte projesi 120 daireden oluşuyor

Proje, toplamda 6.307 metrekarelik alan üzerine inşa edilmektedir. Üstelik pek çok sosyal donatı alanları yer almaktadır. Ortalama 14 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan proje 120 adet daireden oluşmaktadır. Her daire için özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kentin tüm cazibe merkezlerine yakınlığı ile dikkati çekmektedir. Proje kapsamında 104 adet 2,5 artı 1, 8 adet 1 artı 1, 8 adet de Konya’da tek olan penthouse daire bulunmaktadır.

“Temel atarken değil, anahtar tesliminde lansmanı tercih ettik”

Kerem Nükte Gayrimenkul yöneticilerinden biri olan Berivan Baykal, proje hakkında açıklamalarda bulunmuştur. Baykal; “Projeyi, kalabalık bir ekiple aralıksız bir şekilde çalışarak tamamladık. Bununla birlikte +1 Nükte projemizde hak sahiplerinin anahtarlarını teslim ettik. Konya’da beklentinin ötesinde bir konseptle planladığımız projemiz büyük ilgi gördü. 14 ay gibi kısa bir sürede projemizi tamamladık ve hak sahiplerine anahtarlarını teslim ettik.” ifadelerini kullanmıştır. Baykal, inşaat firmalarının çoğunlukla temel atma aşamasında lansman yaparak yatırımcısını ağırladığını hatırlatmıştır. Bununla birlikte Baykal; “Bizler farklı bir yöntem izledik. İnşaatı tamamlamamızın ardından hak sahipleriyle bir araya gelmek ve bu mutluluğu onlarla paylaşmak istedik. Projeyi başarıyla tamamlamış olmanın mutluluğunu hak sahipleri ile birlikte bütün Konya halkı ile birlikte paylaştık.” sözlerine değinmiştir.

Sırada yeni projeler var

Berivan Baykal, konut sektöründeki bilgi ve birikimlerinin sonucu olarak ortaya çıkan +1 Nükte projesinin örnek bir yaşam alanı olarak geliştirildiğini aktarmıştır. Baykal, projeyi hazırlarken konforu ve vatandaşların öncelikleri dikkate aldıklarını dile getirmiştir. Ayrıca Baykal; “Projemizin içerisinde özel bir yönetim sistemi yer alacak. Konut sahiplerinin temizlik, ütü, güvenlik gibi ihtiyaçlarının karşılanabileceği özel bir yönetim modeli geliştirdik. Çocukların ve ailelerin güvenli biçimde zaman geçireceği alanlar inşa edildi. Ailelerimiz huzur içinde bu projede yaşamlarına devam edecek.” şeklinde açıklamıştır.

Berivan Baykal, Kerem Nükte Gayrimenkul’un yeni projeleri hakkında da bilgilendirmelerde bulunmuştur. Buna göre Baykal; “+1 Nükte’deki başarımızı yeni projelerle taçlandıracağız. Konya’nın haricinde farklı kentlerde yeni projeler için çalışmalara başladık. 3 yeni bölgede toplamda 325 dairelik yeni projeler için hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Yakında yeni haberlerle yatırımcılarımızın karşısına çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…