Kategoriler
Proje Haberleri

100. Yıl Onur Evleri krediye uygun satışlar

100. Yıl Onur Evleri projesi panoramik bakış açısına sahip eşsiz konumu ile ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arkat Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan 2 blokta 100 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arkat Yapı imzası taşıyan proje kapsamında her biri 12 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. A ve B olarak nitelendirilen bloklarda toplam 100 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 270 metrekaredir. Ayrıca 4,5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 180 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire 2 araçlık otopark alanı tahsis edilen projede toplam 200 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Kapalı otoparklarda daireye özel elektrikli şarj hazırlığı yer almaktadır. Sosyal faaliyet alanları içerisinde piknik alanı, top sahası, çocuk parkları, yüzme havuzu ve geniş yeşil alan bulunmaktadır. Üstelik güneş enerji panelleri ile ortak alanları aydınlatmak mümkündür.

Dış özellikler içerisinde ise asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dörtlü ankastre mutfak seti, duşakabin, ebeveyn banyosu vestiyer, klima ve gömme dolap gibi pek çok özellik yer almaktadır. Yerden ısıtmalı geniş balkon alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

100. Yıl Onur Evleri konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 100. Yıl Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 100. Yıl Metro İstasyonu yanında yükselen projede konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, park alanı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, tramvay ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

100. Yıl Onur Evleri fiyatları ne kadar?

100. Yıl Onur Evleri banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 270 metrekare olan 4,5 artı 1 dairelerin fiyatı 6.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca A blokta satışta olan daireler hemen teslim durumunda olup B Blokta satışta olan daireler ise 30 Aralık 2023 tarihinde teslim edilecektir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(224) 453 45 70, 0(224) 453 45 71 veya 0(549) 490 94 91 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…