Kategoriler
Proje Haberleri

11 İnci Villaları satışları başladı

11 İnci Villaları projesi doğayla iç içe, deniz manzarası ve şehir merkezi imkanlarına kolay ulaşımıyla eşsiz bir konumda yer almaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Asev İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.870 metrekarelik arsa alanı üzerinde birbirinden bağımsız 4 artı 2 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Asev İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 4.870 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında yemyeşil alanlar içerisinde birbirinden bağımsız villalar yer almaktadır. Bu villalar 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 309 metrekare ile 361 metrekare arasında değişmektedir. Villaların güvenliği için 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel 2 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur.  Ayrıca elektrikli araç şarj istasyonu yer almaktadır.

Tüm villaların bağımsız bahçe alanları yer almaktadır. Bu müstakil bahçeler 370 metrekare büyüklüğe sahiptir. Üstelik villaların bahçesinde otopark ile birlikte 27 metrekarelik açık yüzme havuzu yer almaktadır. Bahçe terası ve salonda kullanabilen çift yönlü şöminesi ile kat terasında barbekü alanı bulunmaktadır. Tüm villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca tüm konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Villaların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin, PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

11 İnci Villaları konumu hakkında

Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer alan proje Damlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Başiskele İlçe merkezine 5 dakikalık bir mesafede yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje doğa içinde sakin bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, spor salonu, hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Bununla birlikte minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

11 İnci Villaları fiyatları ne kadar?

11 İnci Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Proje kapsamında yer alan 4 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 9.450.000 TL ile 11.790.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(262) 343 33 13 veya 0(541) 349 33 13 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…