Kategoriler
Proje Haberleri

1461 Üniversite Evleri satışları devam ediyor

1461 Üniversite Evleri projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Trabzon, Ortahisar’da yer alan proje, Baysal İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan konutlar 2 blok ve 6 kattan oluşmaktadır. Ayrıca 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Site içerisinde bulunan konutlar 2 blok ve 6 kattan oluşmaktadır. Ayrıca 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 58 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.

Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, jeneratör, kablo TV ve yangın merdiveni gibi birçok özellik bulunmaktadır. Konutlarda yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyo içerisinde duşakabin bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Amerikan mutfak, mutfak doğalgazı, Amerikan kapı ve çelik kapı gibi özellikler yer almaktadır. 

1461 Üniversite Evleri nerede yer almaktadır?

Proje, Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kalkınma Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca konutlar şehir merkezine yakın olup denize sıfır konumdadır. Bunun yanı sıra doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

1461 Üniversite Evleri fiyatları ne kadar?

1461 Üniversite Evleri projesinde fiyatlar konut tipine ve cephesine göre değişmektedir.

Projedeki brüt 62 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 275 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0462 351 38 92 veya 0549 663 02 61 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…