Kategoriler
Proje Haberleri

1923 Apartments satışları başladı

1923 Apartments projesi dikkat çeken mimari tasarımı ile PlastForm Mimarlık Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. 1062 ada 22 parsel konumunda yükselen projede 16 adet daire ve 2 adet iş yeri bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

PlastForm Mimarlık Ltd. Şti. güvencesi ile tasarlanan proje 1062 ada 22 parsel üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında her katta 4 daire olmak üzere toplam 16 adet daire yer almaktadır. Bununla birlikte blokta 2 adet iş yeri mevcuttur. Bahsi geçen daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 128 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 106 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik merkezi sistem ısınma ve merkezi sistem sıcak su sistemi bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Evlerde her odaya ayrı hat ile binada fiber internet altyapısı mevcuttur. Açık ve kapalı mutfaklara sahip konutlarda mutfaktan balkona çıkış mevcuttur. Ayrıca salondan da balkona çıkış sağlanmaktadır. Projede kullanılan tüm malzemeler birinci sınıf inşaat kalitesine sahiptir.

1923 Apartments konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Merkez İlçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. AKSA Gaz’ın 2 blok yanında, merkezi lokasyonda yükselmektedir. Üstelik çift cephe cadde üzeri, Çanakkale Merkez 4. köprü önünde yer almaktadır.

1923 Apartments fiyatları ne kadar?

1923 Apartments projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 128 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (286) 213 90 33 veya 0 (530) 505 45 37 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…