Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

3. İstanbul Grand Rezidans satışa çıktı

Asaf İş Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başakşehir Mahallesinde hayata geçirilen 3. İstanbul projesinin Grand Rezidans etabı yapılan basın lansmanı ile satışa sunuldu.

3. İstanbul Başakşehir projesinin rezidanslardan meydana gelen Grand Rezidans etabı 28 Eylül 2017 tarihinde 3. İstanbul Başakşehir satış ofisinde düzenlenen toplantı ile satışa sunuldu.

2+1, 3+1, 4+1 tipindeki toplam üç farklı dairelerin yer verildiği 3. İstanbul Grand Rezidans projesinde en küçük daire alanı 76 metrekare olarak tasarlanırken en büyük rezidans daire alanı ise 252 metrekare olarak tasarlandı.

3. İstanbul Grand Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Toplam 140 daireden meydana gelen 3. İstanbul Grand Rezidans projesinin 2019 yılı sonunda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

3. İstanbul Grand Rezidans fiyatları ne kadar?

Lansmana özel yüzde 5 ek indirim fırsatı ile satışa sunulan 3. İstanbul Grand Rezidans projesinde yer alan satılık rezidans dairelerin fiyatları ise 299 bin TL’den başlıyor 773 bin TL’ye kadar yükseliyor.

3. İstanbul Grand Rezidans ödeme planı nasıl?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı bulunan 3. İstanbul Grand Rezidans projesinde banka kredisi daire sahibi olmak isteyenler ise yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olabiliyor. Kredi kullanmak istemeyenler için ise firma bünyesinde 60 ay vade ve sıfır faiz ile konut sahibi olabiliyorsunuz.

Tel: 0212 405 50 50

Tasinmazhaber.Com