Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

3. İstanbul Hasbahçe Evleri etabında bir ayda 276 konut satıldı

ASAF İş Ortaklığı ve Başakşehir Belediyesi’nin işbirliği sonucunda hayata geçirilen 3. İstanbul Başakşehir projesinin üçüncü etabı olan Hasbahçe Evleri’nde satışlar başlamış durumda. Söz konusu olan 3. İstanbul Hasbahçe Evleri etabı aynı zamanda projenin son etabı olarak belirlendi.

Proje 105 metrekare ile 222 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2+1, 3+1, 4+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede basketbol sahasından yüzme havuzuna kadar bir çok sosyal alan da yer almaktadır.

Adından da anlaşılacağı gibi söz konusu olan 3. İstanbul Hasbahçe Evleri projesi İstanbul ilinin Başakşehir ilçesinde yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen proje bölgedeki nitelikli konut ihtiyacına yanıt vermeye hazırlanıyor.

Bir ayda konutların yüzde 51’i satıldı

Yoğun ilgi gören projedeki konutların yalnızca ön talep döneminde yüzde 51’i satılmış durumda. 3. İstanbul Başakşehir Satış ve Pazarlama Müdürü Burak Açıkbaş, 541 adet konutun yer aldığı 3. İstanbul Hasbahçe Evleri projesindeki dairelerin 276 tanesini bir aylık ön talep döneminde sattıklarını açıkladı.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Projenin Satış ve Pazarlama Müdürü Burak Açıkbaş, konu ile ilgili yaptığı konuşmada projedeki dairelerin fiyatlarının 841 bin TL ile 1 milyon 441 bin TL arasında değişiklik gösterdiğini söyledi.

İstanbul ilinin en sevilen bölgelerinden biri olan Avrupa Yakası’nın yeni yaşam alanı olan Başakşehir’de yaşama kazandırılan 3. İstanbul Hasbahçe Evleri etabı toplamda yedi bloktan meydana geliyor. 40 bin metrekarelik arsa alanında yükselen projede inşaat alanının yüzde 85’i sosyal donatı ve yeşil alan olarak ayrıldı. Bu etap da kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı kapalı sosyal alanlar da yer almaktadır.

Konut teslimleri ne zaman?

Modern mimarisinin yanı sıra projede barındırdığı sosyal donatılar ve lokasyon olarak da ilgi gören projede daire teslimlerinin 2021 yılı Haziran ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Söz konusu olan 3. İstanbul Hasbahçe Evleri proje E-5 Karayolu’na 12 dakika, TEM’e 5 dakika, Metro Kent’e 2 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 30 dakika mesafede  inşa ediliyor.