Kategoriler
Proje Haberleri

38. Cadde Kayseri satışları devam ediyor

38. Cadde projesi ihtişamlı yapısı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje ERK GYO firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde modern yapıda 8 blok ve toplam 224 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

ERK GYO imzası taşıyan projede her biri 14 katlı olmak üzere modern yapıda 8 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 224 adet daire yer almaktadır. Üstelik dairelerin haricinde ticari ünite yer almaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 255 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 200 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde sauna, Fitness merkezi ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm konutlarda ferah ve geniş yapıda balkon alanları yer almaktadır.

38. Cadde konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Köşkdağı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Talas Bulvarı üzerinde konumlanan proje 1631. Sokak’ta yer almaktadır. Şehir merkezine 2 kilometre, Forum Kayseri AVM’ye 2 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Erkilet Havalimanı’na 4 kilometre, Erciyes Üniversitesi’ne 1 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

38. Cadde projesinde fiyatlar konut tipine göre ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Bununla birlikte bulunduğu kat ve cepheye göre de fiyatta farklılık görülebilmektedir. Brüt 255 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 6.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 99 38 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…