Kategoriler
Proje Haberleri

4402 Rezidans Kağıthane’de hayata geçiriliyor

Daire satışları tüm hızıyla devam eden 4402 Rezidans  projesi avantajlı fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Proje, İstanbul’un Kağıthane İlçesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca Mari Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar kaliteli işçiliğe sahip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

4402 Rezidans Projesinde Hangi Olanaklar Mevcut?

Konut projesi, Kağıthane İlçesi Talatpaşa Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Kağıthane konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daire içlerinde çamaşır makinesi, teras, ankastre set, görüntülü diafon gibi olanaklar mevcuttur.

Şehrin kalbinde modern bir yaşam sunan proje, rezidans konseptinde ailelere uygun tasarlanmıştır. Proje kapsamında her daireye kapalı otopark, spor salonu, ortak kullanım alanı, teras gibi imkanlar mevcuttur. Ayrıca projede çocuk oyun alanı, 7/24 güvenlik, jeneratör gibi olanaklar da sunulmaktadır. Konut projesi 1+1 ve 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 70 metrekare ile 110 metrekare arasında değişmektedir.

Kağıthane konut projesinde daire fiyatları nedir?

İstanbul Kağıthane konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

70 metrekare 1+1 daireler 1 milyon 400 bin TL,

110 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede erken alım fırsatları da sunulmaktadır.

İstanbul projesi nerede konumlandırılmıştır?

Konut projesi Kağıthane İlçesi, Talatpaşa Mahallesi konumunda yer almaktadır. Ayrıca metrobüse 2 dakika, metroya 10 dakika mesafededir. Tem’e 3 dakika uzaklıkta yer alan proje Taksim’e 10 dakikalık uzaklıktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 823 06 64 ve 0530 265 15 58 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…