Kategoriler
Proje Haberleri

5. Levent Korupark ön satışları başladı

5. Levent Korupark projesi gelişmiş özellikleri ve mimari tasarımı ile projenin son etabı olarak satışa sunulmuştur. Projenin konumu İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Torunlar GYO tarafından hayata geçirilmektedir.

Konut projesi 43 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Ayrıca söz konusu projede 7 blok ve toplam 744 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Torunlar GYO güvencesi ile yükselen proje 43.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 7 blok ve toplam 744 adet daire yer almaktadır. Dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar farklı tipte konut seçenekleri mevcuttur. Üstelik bu dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca bu proje deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Projenin yüzde 70 yeşil alanlardan oluşmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, açık yüzme havuzu, kafe, basketbol sahası ve voleybol sahası bulunmaktadır. Asansör, jeneratör, su deposu ve hidrofor gibi birçok özelliğe sahiptir.  Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu, giyinme odası ve ferah balkon alanı gibi pek çok özellik yer almaktadır.

5. Levent Korupark konumu ve fiyatları hakkında

Söz konusu konut projesi, İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi Güzeltepe İlçesi’nde yer almaktadır. Merkezi bir lokasyonda yükselen proje ihtiyaç duyulan konumları yakın bölgede yer almaktadır. Maslak ve Büyükdere Caddesi’ne 7 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca İstanbul Havalimanı’na 25 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

5. Levent Korupark projesinde ön satış fırsatı başlamıştır. Üstelik söz konusu projede daireler banka kredisine uygun durumdadır. Konut projesinde satılık daire fiyatları henüz belli değildir. Ayrıca söz konusu konut projesinde ödeme planı da henüz açıklanmamıştır. Ön talep sürecinde olan konut projesinin 2024 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

5. Levent Korupark tanıtım filmi

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 68 76 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Güncel emlak haberleri için tıklayınız..