Kategoriler
Proje Haberleri

5. Levent Korupark satışları başladı

5. Levent Korupark projesinin konumu İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi’nde yer almaktadır. Projenin son etabı olarak tasarlanan proje Torunlar GYO tarafından hayata geçirilmektedir. 43.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 7 blok ve toplam 744 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Torunlar GYO imzası taşıyan proje 43.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında her biri 12 katlı olmak üzere 7 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 744 adet daire yer almaktadır. Dairelerin 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 olmak üzere farklı tipte konut seçenekleri mevcuttur. Üstelik bahsi geçen dairelerin büyüklüğü brüt 84 metrekare ile 217 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olmakla birlikte deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel olarak kapalı otopark alanı mevcuttur.

Proje alanının yüzde 70’i yeşil alanlardan oluşmaktadır. Sosyal faaliyet alanları içerisinde; yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, açık yüzme havuzu, kafe, basketbol sahası ve voleybol sahası bulunmaktadır. Ayrıca dış özellikleri içerisinde asansör, jeneratör, su deposu ve hidrofor gibi birçok özellik yer almaktadır. Tüm dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm konutlarda ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, giyinme odası ve ferah balkon alanları yer almaktadır.

5. Levent Korupark konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi Güzeltepe İlçesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezinde yükselen proje ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın bölgede yer almaktadır. Maslak ve Büyükdere Caddesi’ne 7 kilometre uzaklıktadır. Bununla birlikte İstanbul Havalimanı’na 25 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

5. Levent Korupark fiyatları ne kadar?

5. Levent Korupark projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 84 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 4.245.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 118 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 5.887.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 178 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 8.884.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 217 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 10.837.500 TL’den satışa sunulmuştur. Bahsi geçen projenin teslim tarihi ise 2025 yılının ikinci çeyreği olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 68 76 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…