Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

5. Levent projesinde 0.79 oranlı hemen teslim daireler

İstanbul Havalimanı’na ve metro duraklarına yakın mesafelerde bulunan 5. Levent projesindeki dairelerin teslimi hemen yapılıyor. Yeşil peyzaj alanlarına ve yüzme havuzuna sahip projedeki sınırlı sayıdaki daireler için yüzde 0,79 oranıyla 72 ay vadede ödeme imkânı sunuluyor.

İki mahalleyi içine alan projede, 17 blok içerisinde 2 bin 294 daire bulunuyor. Proje alanında 90 farklı türde 2 binden fazla ağaç, 200 de bitki çeşidi bulunurken blokların üst katlarında şehir ve orman manzarası görünüyor. Zemin katların ise bahçesi bulunuyor.

İstanbul’un merkezî konumunda inşa edilen projede; lavanta ve meyve bahçelerinin yanı sıra sera alanı, endemik bitkiler yer alıyor. Arkadlı yollarında yaseminlerin bulunduğu projede, piknik alanları da düşünüldü.

5. Levent sosyal donatılar

İstanbul’un Avrupa Yakası’na konumlandırılan projede çocuk oyun alanları, koşu parkuru, bisiklet yolları, yüzme havuzları, fitness center, basketbol sahası, futbol sahası ve tenis kortları bulunuyor. İş merkezlerine; Mecidiyeköy, Maslak gibi semtlere kısa mesafelerde yer alan projede piknik alanlarının yanı sıra kır kahvesi, festival meydanı ve piknik alanı da kurulmuş durumda.

Çocuk oyun alanlarında tematik oyun parkı, tırmanma duvarı ve ağaç evler de var. Yaklaşık 50 farklı daire tipinin bulunduğu projede ayrıca restoranlar, kafeler, yeme ve içme alanları, market, eczane ve kuaför de bulunuyor.

Projedeki daire seçenekleri

Projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri brüt 62 metrekare ile brüt 101 metrekare arasında bulunuyor.

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent projesindeki iki odalı ve bir salonlu daireler 100 metrekare ile 147 metrekare büyüklükleri arasında. Projedeki üç odalı ve bir salonlu daireler brüt 136 metrekare büyüklüğü ile 189 metrekare büyüklüğü arasında, dört odalı ve bir salonlu daireler ise brüt 208 metrekare ile brüt 214 metrekare arasındaki seçeneklerle satışa sunuluyor.

5. Levent adres ve iletişim

Adres: Güzeltepe Mahallesi. 15 Temmuz Şehitler Caddesi, Anıl Sokak, 34406, 5. Levent – Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 444 6 876