Kategoriler
Proje Haberleri

Mod Bahçelievler fiyat

MOD Gayrimenkul Yatırım A.Ş. yapımcı firmasının imzası ile Mod Bahçelievler projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje isminden de anlaşılacağı gibi İstanbul ilinin Bahçelievler ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Söz konusu olan proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan konut alıcılarına avantaj sağlıyor.

Mod Bahçelievler projesi birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana geliyor. Bahsi geçen bloklar altı katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Proje bünyesinde 84 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında hayata geçirilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Mod Bahçelievler projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise dört farklı plandan meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri 163 metrekare ile 221 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire tiplerine ve söz konusu olan konutların büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projede yer alan 2+1 konutlar 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar ise 1 milyon 95 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Mod Bahçelievler projesinde yer alan 4+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 200 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Söz konusu olan konutlar Yenibosna Merkez Mahallesi, Değirmenbahçe Caddesi’nde yer alıyor. Mod Bahçelievler projesi Öksüz Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumundadır.

Telefon: 444 0 872