Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar Yaşam Konutları hemen teslim

Ankara şehrine bağlı bulunan Yenimahalle ilçesinde Bulvar Yaşam Konutları projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Yeni Çizgi Yapı ve Gökdemir Grup firmasının imzası ile inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Söz konusu olan proje bu sayede bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekiyor.

Beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çeken proje bu yönü ile adından söz ettiriyor. Hemen teslim durumundaki konutları ile ilgi gören Bulvar Yaşam Konutları projesi bünyesinde barındırdığı konutlar itibariyle zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 132 adet konut barındıracak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Konumu itibariyle alıcılarına avantaj sağlayan proje Yenibatı Mahallesi’nde inşa edildi. Bulvar Yaşam Konutları projesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, No: 624/ABCD olarak konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan proje iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar 1+1 ve 2+1 olarak yaşama kazandırıldı. Bulvar Yaşam Konutları projesindeki konutların büyüklükleri ise 52 metrekare ile 164 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Söz konusu olan Bulvar Yaşam Konutları projesindeki konutların fiyatları 179 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan en yüksek konut fiyatı ise 239 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 05551940303