Kategoriler
Emlak Magazin

İbrahim Tatlıses Burhaniye’ye AVM açıyor

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden ‘İmparator’ lakaplı İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin yanı sıra yatırımlarıyla da sıklıkla gündeme gelmektedir. Tatlıses, bu kez de yatırımını bir üst düzeye taşıyarak AVM projesi satın aldı. Ünlü şarkıcı, AVM projesi ile 700’den fazla kişiye iş olanağı sağlayacağını söyledi.

İbrahim Tatlıses AVM projesine başlıyor

70 yaşındaki ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, öncesinde çiğköfte zinciri, mağaza ve çeşitli sektörlerde yer almıştır. Bu sektörlerde yatırım ağını genişletmiştir. Yaşadığı saldırının ardından uzun bir süre sahneye çıkamayan ve bundan dolayı geliri azalan Tatlıses, yatırım dünyasına geri döndü.

İbrahim Tatlıses, Balıkesir Burhaniye ilçesinde yer alan ve içerisinde 100 adet mağaza, restoran, oyun alanı gibi bölgeler bulunan AVM projesi için imzayı attı. Balıkesir Belediyesi tarafından düzenlenen ihaleye katılan Tatlıses, ihaleye en yüksek teklifi vererek kazanan isim oldu. Ünlü sanatçı, ihaleyi aldıktan sonra basın mensuplarının karşısına geçerek proje hakkında bilgiler verdi.

700 Kişiye İstihdam Sağlayacak

Tatlıses, proje için çok heyecanlandığını ve ihaleyi aldığı için çok mutluluk duyduğunu ifade etti. Ayrıca AVM projesi ile 700 kişinin iş sahibi olacağının müjdesini verdi. Balıkesir ilinin ekonomisini hareketlendirmeye yönelik atılan bu adımla 700 kişi istihdam edilecektir. Tatlıses, Burhaniye’yi çok sevdiğini dile getirdi. Ayrıca ilçeye böyle bir proje kazandırmanın çok değerli olduğunu söyledi.

Diğer emlak magazin haberleri için tıklayınız…