Kategoriler
Proje Haberleri

Yıltem Yeşil Bahçe Aralık 2022’de teslim

Yıltem Yeşil Bahçe projesi doğa ile iç içe konumda, özel bahçeli butik bir villa projesidir. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yıltem İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 adet modern yapıda villa bulunmaktadır. Villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yıltem İnşaat güvencesi ile tasarlana projede özel bahçeli 4 adet villa konumlandırılmıştır. Butik bir konsepte sahip site içerisindeki villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 188 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte her villanın kendine ait bahçe alanı mevcuttur. Projede üstün kalite iç ve dış cephe uygulamaları yapılmaktadır. Özel peyzaj ve aydınlatma sistemleri, veranda ve teras gibi alanlar mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin, giyinme odası, çamaşır odası, PVC doğrama ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Yıltem Yeşil Bahçe konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Orhaniye Mahallesi’nde doğa ile iç içe bir konumda inşa edilmektedir. İzmit şehir merkezine 10 kilometre ve Kandıra ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Yeni şehir hastanesi 10 kilometre, Kerpe Plajı 40 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanı 87 kilometre mesafede yer almaktadır.

Yıltem Yeşil Bahçe fiyatları ne kadar?

Yıltem Yeşil Bahçe projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 188 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 2.970.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik villalar Aralık 2022 tarihinde teslim edilecektir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (262) 325 25 41 veya 0 (541) 321 98 85 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…