Kategoriler
Proje Haberleri

Berr Portre Villaları satışları başladı

Berr Portre Villaları projesi muhteşem çam ağaçları arasında modern mimariye sahip ultra lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Berr Yatırım tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8 adet bodrum katlı ayrık ikiz villa ve 5 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Berr Yatırım güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 2 katlı olmak üzere toplam 13 adet villa yer almaktadır. Site içerisinde konumlanan bu villaların 8 tanesi bodrum katlı ayrık ikiz villa ve 5 tanesi müstakil villa konseptine sahiptir. Üstelik villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 ayrık ikiz villaların büyüklüğü brüt 217 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 müstakil villaların büyüklüğü brüt 184 metrekare olmaktadır. Proje, 4708 sayılı yapı denetim kanuna ve son deprem yönetmeliğine göre tasarlanmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Konumuna göre uzaktan kumandalı açılır kapanır özel otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel Exterior Süs Havuzu ve şömine bulunmaktadır.

Profesyonel peyzaj mimari ile çalışılmış projede her villanın bitkileri özenle seçilmiştir. Bununla birlikte peyzajda palmiye ağaçları, begonvil çiçeği, spiral limon servi ağaçları yer almaktadır. Siteye ait ortak kullanılabilen su arıtma cihazı ve hidrofor tesisatı, jeneratör ve uydu sistemi alanı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Projede Avrupa ödüllü iç mimari ofisle birlikte çalışılmış olup en küçük detaya kadar düşünülmüş örnek ev mobilyaları bulunmaktadır. Üstelik istenildiği takdirde konutlara da aynı uygulamalar yapılmaktadır. Her villada 4 adet banyo mevcuttur. Banyo ve tuvaletlerde Vitra marka gömme rezervuar yer almaktadır. Ayrıca banyolarda birinci kalite ve garantili seramik, batarya ve vitrifiye grupları yer almaktadır. Otomatik panjur sistemi, mermer tezgah, klima altyapısı ve portmanto gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Berr Portre Villaları konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Soğucak Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bölgenin en değerli konumunda yükselen proje gerçek panoramik eşsiz bir deniz manzarasına sahiptir. Üstelik tarihi çam ağaçları arasında ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Kuşadası AVM, ve Kipa AVM, 5 kilometre uzaklıktadır. Plaja 2,5 kilometre mesafede olan proje Adnan Menderes Havalimanı’na 1 saatlik mesafede yer almaktadır.

Berr Portre Villaları fiyatları ne kadar?

Berr Portre Villaları banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 217 metrekare olan 4 artı 1 ayrık ikiz villaların fiyatı 9.570.000 TL ile 10.570.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 184 metrekare olan 4 artı 1 müstakil villaların fiyatı 11.570.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 497 00 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…