Kategoriler
Proje Haberleri

Alp Life Sitesi Alaplı’da sahiplerini bekliyor

Alp Life Sitesi projesi kolay ulaşıma sahip ve doğa ile iç içe olan yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Zonguldak’ın Alaplı İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Alaplı Ayhan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Modern tasarımlı site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Alaplı Ayhan İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında 4 katlı bitişik nizamlı modern konut blokları yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan lüks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Sitede her daire için açık otopark alanı mevcuttur. Asansör ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Boyalı olarak teslim edilen konutlarda PVC doğramalar bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu, duşakabin, Wi-Fi ve fiber internet altyapısı gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Alp Life Sitesi konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik ulaşımı kolay ve doğa ile iç içe bir konumda yükselen proje deniz manzarasına sahiptir.

Alp Life Sitesi projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 130 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (372) 378 48 48 veya 0 (533) 646 17 52 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…