Kategoriler
Proje Haberleri

Ortaköy Modern Silivri Şubat 2023’te teslim

Ortaköy Modern projesi site içerisinde yer alıp aynı zamanda müstakil bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almakta olup, Acat Group İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. 3.800 metrekarelik arsa alanı üzerinde 8 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bahsi geçen villalar 4 artı 3 konut tiplerinden oluşmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgiler haberimizin ayrıntılarında verilmiştir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Acat Group İnşaat firması güvencesi ile yaşama geçirilen proje 3.800 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan aynı zaman müstakil yaşam alanlarına sahip 8 adet villa yer almaktadır. Villalar ise 4 artı 3 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 3 villa tipindeki konutlar brüt 320 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 4 artı 3 villa tipindeki konutlar net 310 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Projedeki tüm villalar 4 katlı olarak tasarlanmıştır. Her villanın kendine özel açık yüzme havuzu ve açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alanda sauna, buhar odası, Türk hamamı, bisiklet parkuru, spa, yürüyüş parkuru ve spor salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte peyzajı sürekli düzenlenen yeşil alanlara sahiptir.

Dış özellikler içerisinde fiber internet, kablo TV, merkezi uydu sistemi ve hidrofor bulunmaktadır. Tüm villalarda ısı ve ses yalıtımı özelliği yer almaktadır. Forleks villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Projedeki villaların tamamının giriş kapıları yüksek güvenli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra akıllı ev sistemi özelliği ile birlikte görüntülü intercom sistemi mevcuttur. Çamaşır odası, giyinme odası, ebeveyn banyosu, teras, Viko spot aydınlatma, Pimapen PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Üstelik tüm villaların zeminlerine laminat ve seramik uygulaması yapılmaktadır.

Ortaköy Modern konumu hakkında

İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer alan proje Ortaköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ortaköy Merkez’e 5 dakika yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca denize araç ile 5 dakikalık bir mesafede konumlandırılmıştır. Şehrin dışında huzurlu bir yaşam sunmakla birlikte merkeze kolay ulaşım sağlanabilen bir lokasyonda yer almaktadır. Bununla birlikte kreş, cami, eczane, hastane, ilkokul, ortaokul, lise ve semt pazarı gibi alanlara yürüme mesafesindedir. E-5 ve TEM otoyoluna yakın olmakla birlikte otobüs durakları da yakın konumda yer almaktadır.

Ortaköy Modern fiyatları ne kadar?

Ortaköy Modern projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 320 metrekare olan 4 artı 3 villa tipindeki konutların fiyatı 6.750.000 TL ile 9.250.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca söz konusu projenin teslim tarihi ise Şubat 2023 olarak planlanmıştır.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(539) 266 65 02 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…