Kategoriler
Proje Haberleri

Bonita Öveçler satışları devam ediyor

Bonita Öveçler projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yukarı Öveçler Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesi Menekşe Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Çankaya konut projesinde 2+1, 4+1, 4+1 dubleks ve 6+1 tip meskenler yer almaktadır. Projede daire özellikleri, nerede olduğu, teslim tarihi ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Söz konusu konut projesinde, iç mimarlar tarafından özel tasarlanmış şık ve kullanışlı daireler yer almaktadır. Konut projesinde 2+1 ve 4+1 ara kat daireler ile 4+1 dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 4+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt 215 metrekaredir. Ayrıca 4+1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 400 metrekaredir. Ankara konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik elektrikli araç şarj istasyonları bulunmaktadır. Projenin 6 bin 500 metrekarelik yeşil alanı ve 2 bin dönüm park alanı da yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; bisiklet park alanları, çocuk oyun parkı, kapalı yüzme havuzu, hamam, buhar odası ve fitness salonu mevcuttur.

Çankaya konut projesinde asansör ve yangın merdiveni yer almaktadır. Daireler arası üst düzey ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşa kabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Bonita Öveçler nerede yer alıyor?

Konut projesi, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yukarı Öveçler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Bonita Öveçler fiyatları ne kadar?

Bonita Öveçler projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Konut projesindeki dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda bakıldığında fiyatlar şöyle oluşmaktadır.

Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 12 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

190 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 dubleks dairelerin fiyatları 14 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 270 metrekare büyüklüğe sahip 6+1 dairelerin fiyatları 18 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0535 626 06 18 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…