Kategoriler
Proje Haberleri

Abelya-Akasya-Açelya Sitesi satışta

Abelya-Akasya-Açelya Sitesi projesi modern mimari tasarımı ve merkezi konumu ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Projenin konumu Sakarya’nın Söğütlü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 3 katlı 8 blok ve toplam 80 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çavuşoğlu Yemenler Grup güvencesi ile yükselen projede her biri 3 katlı 8 adet blok yer almaktadır. Bu bloklarda toplam 80 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 93 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Üstelik sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Abelya-Akasya-Açelya Sitesi konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Söğütlü İlçesi Gündoğdu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projenin konumu oldukça ilgi gören bir lokasyonda yer almaktadır. Üstelik Karasu sahiline 30 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Abelya-Akasya-Açelya Sitesi projesinde fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 975.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 549 261 18 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…