Kategoriler
Proje Haberleri

Acropol Blue Life 2024’ün son çeyreğinde teslim

Acropol Blue Life projesi benzersiz yapısı ile Ege mimarisinden esinlenilerek inşa edilmiş bir villa projesidir. Muğla’nın Milas İlçesi’nde yer alan proje Grup Aura tarafından hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen proje villalar ve daireler, alışveriş merkezleri ve park alanı olmak üzere 3 farklı konsept şeklinde tasarlanmıştır. Projedeki konutlar toplam 45.522 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Üstelik 70 blok ve 167 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Grup Aura imzası taşıyan proje villalar ve daireler, alışveriş merkezleri ve park alanı ile birlikte 3 farklı konseptten oluşmaktadır. Aynı zamanda geleneksel inşaat teknikleri ile modern tasarım ilkelerini buluşturarak inşa edilmektedir. 45 bin 522 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Söz konusu projede 70 blokta toplam 167 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Söz konusu bağımsız bölümlerin 132 tanesi daire, 35 tanesi ise villa konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekare ile 82 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca proje kapsamında bünyesinde 39 adet dükkân barındıran alışveriş merkezi alanları mevcuttur. Alışveriş merkezi ferah iç ve dış alan konforu ve insan etkileşimlerini güçlendiren plan çözümleriyle öne çıkmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her konut için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villanın kullanımına sunulan yüzme havuzları, park alanları ve yeşil alanları yer almaktadır. Tüm mekânlar doğal ışıkla aydınlanabilecek biçimde tasarlanmıştır. Park alanı projesi ise; bölgenin doğal görüntüsünü değiştirmeden geniş yeşil alanlar ile bütünleştirilmiştir. Park projesinde eşsiz göl ve deniz manzaraları için seyir alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun alanları, süs havuzu, oturma, spor ve dinlenme alanları gibi etkinlik alanları mevcuttur.

Acropol Blue Life konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Milas İlçesi Boğaziçi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje alanındaki eğimi fırsata çevirerek oldukça kullanışlı ve ferah hale getirilmiştir. Üstelik bu sayede her villa deniz, göl ve bahçe manzaralarına sahip olmuştur.

Acropol Blue Life fiyatları ne kadar?

Anahtar teslim durumundaki Acropol Blue Life projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir.

Projede bulunan 79.85 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

81.90 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 6 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca bahsi geçen projenin teslim tarihi ise 2023 yılının dördüncü çeyreği olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 534 372 54 85 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…