Kategoriler
Proje Haberleri

Acropol Green Life Mumcular 2024’te teslim

Acropol Green Life Mumcular villa projesi Grup Aura İnşaat firması tarafından hayata geçirilen eşsiz bir projedir. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Geniş arazi üzerinde toplam 253 villa bulunmaktadır. Bu villalar tek katlı müstakil ve flat olmak üzere 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Grup Aura İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında toplam 253 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar tek katlı müstakil ve flat olmak üzere 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. 23 tanesi tam müstakil bahçeli villa ve 230 tanesi müstakil bahçeli ikiz villa tiplerine sahiptir. 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 93 metrekare ile 106 metrekare arasında değişmektedir. Her biri lüks özelliklerle donatılan villalar aynı zamanda zeytin ağaçları arasındaki konumu ile dikkat çekmektedir. Ayrıca bu konutlar son derece lüks bir mimariye sahiptir. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.

Her villa için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villaya özel bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Sosyal donatılar içerisinde; alışveriş merkezi, oyun parkları, yürüyüş parkuru, koşu parkuru ve doğal göl bulunmaktadır. Ayrıca çok amaçlı spor salonu, yüzme havuzu, parklar ve bahçeler yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra villalar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir.

Acropol Green Life Mumcular konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Mumcular Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bununla birlikte bahsi geçen proje denize ve şehir merkezine çok yakın bir konumda yer almaktadır.

Acropol Green Life Mumcular fiyatları ne kadar?

Anahtar teslim durumundaki Acropol Green Life Mumcular projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Proje kapsamında yer alan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 7.000.000 TL ile 7.500.000 TL arasında değişmektedir. Üsteli projenin teslim tarihi 2024 yılının birinci çeyreği olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0252 319 50 88 ve 0537 365 73 03 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…