Kategoriler
Proje Haberleri

Acropol Pedasa Villaları satışları devam ediyor

Acropol Pedasa Villaları konut projesi şehir manzaralı, doğa ile iç içe kendine has müstakil bahçesi ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Bodrum İlçesinde yükselen proje Grup Aura firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar butik villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Bodrum İlçesi, Çırkan Mahallesi üzerindeki 10 dönüm arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 3+1 tip, tek katlı müstakil villalardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda Acropol Pedesa Villaları projesinde 33 adet butik villadan oluşmaktadır. Proje kapsamında yer alan villalar brüt 105 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Bu alanın 15 metrekarelik kısmı teras olarak planlanmıştır.

Proje kapsamındaki villa içleri ebeveyn banyosu, gömme dolap, ısıcam, vestiyer, spor aydınlatma gibi donatılara sahiptir. Projenin şehir manzaralı, doğa ile iç içe kendine has müstakil bahçesi bulunmaktadır. Park sorunu olmamakla beraber, site olarak kullanımına ait havuzu da bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde çocuk parkı ve 24 saat güvenlik hizmetleri de bulunmaktadır. Proje içerisinde 4adet özel havuzlu müstakil villada bulunmaktadır.

Acropol Pedasa Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Acropol Pedasa Villaları konut projesi, Konacık Pedesa mevkiinde yer almaktadır. Ayrıca sıkça ziyaret edilen yerler arasında bulunan Pedesa Antik Kenti’nin hemen yanı başında konumlandırılmıştır.

Acropol Pedasa Villaları projesindeki villaların fiyatları bulundukları konuma göre değişiklik göstermektedir.

Projede satışları devam eden 105 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villaların fiyatları 9 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 115 metrekarelik 3+1 villaların fiyatları ise 10 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 319 50 88 ve 0533 151 92 73 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…