Kategoriler
Proje Haberleri

Acropol Port Bodrum villa satışları devam ediyor

Acropol Port Bodrum projesi geniş yaşam alanlarına sahip yapısı ile Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Aura İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Acropol Port Bodrum konsepti bünyesinde 4 farklı proje barındırmaktadır. Bahsi geçen projeler ise Port Premium, Port Elite, Port Residence ve Port Stüdyo olarak tasarlanmıştır. 72.000 metrekarelik arazi üzerindeki proje kapsamında toplamda 180 konut ve 1 Butik Termal Otel ve Sağlık Tesisi bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Acropol Port Bodrum konsepti bünyesinde 4 farklı proje içermektedir. Bu projeler ise Port Premium, Port Elite, Port Residence ve Port Studio olarak tasarlanmıştır. 72.000 metrekarelik arazi üzerinde kurulu projede toplamda 180 konut ve 1 Butik Termal Otel ve Sağlık Tesisi yer almaktadır. Port Premium projesi 12.510 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında toplam 36 adet villa yer almaktadır. Bu villalar 2 artı 1 tek katlı müstakil konut tipine sahiptir. Üstelik bahsi geçen villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 94 metrekaredir.

Port Elite projesi 9.573 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 23 adet villa yer almaktadır. Bu villalar 3 artı 1 müstakil konut tiplerinden oluşmaktadır. Ayrıca bu villaların büyüklüğü brüt 111 metrekaredir. Port Residence projesi 22.500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında toplam 68 adet 2 artı 1 ve 2 adet 3 artı 1 tek katlı müstakil villa bulunmaktadır. 2 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 77 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 94 metrekare olmaktadır. Port Studio projesi ise; 3.437 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında toplam 19 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçe daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Ayrıca bu dairelerin büyüklüğü brüt 40 metrekare olmaktadır.

Projede içerisinde güvenliği sağlamak için kamera sistemi ile birlikte güvenlik görevlisi bulunmaktadır. Her konut için özel otopark alanı mevcuttur. Her villaya ait müstakil bahçe alanı yer almaktadır. Bununla birlikte ortak alanda yüzme havuzu bulunmaktadır. Konutlar ısı yalıtımı ve ses yalıtımı özelliklerine sahiptir. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmakla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo ve duşakabin gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Acropol Port Bodrum nerede yer alıyor?

Söz konusu villa projesi, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Peksimet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen konutlar denize ve plaja yürüme mesafesinde yer almaktadır. Bununla birlikte projeler özel plak kullanım hakkı ve termal tesisten yararlanma hakkına sahiptir. Villa projesi Turgutreis Merkez’e 3 kilometre ve Gümüşlük Merkez’e 5 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca bu villa projesi Bodrum Merkez’e 20 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Acropol Port Bodrum fiyatları ne kadardır?

Anahtar teslim durumundaki Acropol Port Bodrum projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 1 artı 1 tip villaların fiyatları 6 milyon 500 bin TL ile 7 milyon TL arasında değişmektedir. 2 artı 1 villaların fiyatları 9 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. Villa fiyatları 13 milyon TL’ye kadar yükselmektedir. Ayrıca 3 artı 1 villa fiyatları ise 14 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. Bu tip villaların fiyatları 17 milyon 500 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(252) 319 50 88 veya 0(534) 372 54 85 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…