Kategoriler
Proje Haberleri

Ada Life Moda satışları devam ediyor

Ada Life Moda projesi isminden de anlaşılacağı üzere ada mimarisine uygun yapısı ile nitelikli lüks konutlar sunmaktadır. Projenin konumu Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Başar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Başar İnşaat imzası taşıyan proje doğal taş kaplamalı bir dış mimariye sahiptir. Proje kapsamında 1 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde geniş bir yeşil alan yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca klima yer almaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ada Life Moda konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi Kuzulimanı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje Kuzulimanı plajına 6 kilometre ve Yıldızköy plajına 5 kilometre uzaklıktadır. Bununla birlikte Ada merkezine 2 kilometrelik bir mesafede yer almaktadır.

Ada Life Moda fiyatları ne kadar?

Ada Life Moda projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 544 650 42 36 ​telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…