Kategoriler
Proje Haberleri

Ada Park Sitesi kısa süre içinde yaşam başlayacak

Ada Park Sitesi projesi birinci sınıf malzemelerden yapılmış lüks yaşam alanlarına sahip konut projesidir. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Topçuoğlu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki 2 blokta 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Bahsi geçen bu proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Topçuoğlu Yapı güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında her biri 12 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu blokların içerisinde 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 255 metrekaredir. Ayrıca bu 3,5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. Bahsi geçen projede radye temel ve perde duvar uygulaması yapılmıştır. Üstelik zemin doğal kayalıktan oluşmaktadır. Kapalı otoparkta her daireye 2 adet kapalı otopark alanı ayrılmıştır. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı yer almaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.

Sitede asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik yer almaktadır. Ayrıca engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Konutlarda daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmakta, yerden ısıtma sistemi de mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi ile de güvenliğiniz sağlanmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti, yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu yer almaktadır. Banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin gibi lüks detaylar mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat ve seramik zemin uygulanmıştır. Işıklandırma olarak da spot aydınlatmalar tercih edilmiştir. Vestiyer ve otomatik panjur sistemi gibi özellikler bulunmaktadır.

Ada Park Sitesi konumu hakkında

İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer alan proje Doğu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu konutlar, hem şehir merkezine yakın olmaları hem de doğa, deniz ve şehir manzarasına sahip olmalarıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunmaktadır. Çevresindeki alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri, marketler, semt pazarları ve spor salonları ile her türlü ihtiyacınıza cevap verebilecek olanaklara sahiptir. Ayrıca yakın mesafede bulunan hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler sayesinde sağlık ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Toplu taşıma araçlarına erişim konusunda da sorun yaşamayacağınız konutlar deniz otobüsü, dolmuş, metro, minibüs ve otobüs duraklarına yakın bir konumdadır.

Ada Park Sitesi fiyatları ne kadar?

Ada Park Sitesi projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 255 metrekare olan 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 7.650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik vatandaşlık için uygun olan proje kısa süre içinde oturuma hazır olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(216) 378 20 40 veya 0(532) 233 21 98 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…