Kategoriler
Proje Haberleri

Ada Stone Villas taksitli ödeme imkanıyla satışta

Ada Stone Villas eşsiz konsepti ile özel havuzlu villa projesi olarak yaşama geçirilmektedir. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kılınç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Toplamda 22 adet villadan oluşan proje 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kılınç İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede her biri 2 katlı toplam 22 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Dış tasarımı doğal taş olarak inşa edilen villalarda özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Üstelik villalarda geniş bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Her villanın önünde teras kullanım alanı bulunmakta olup ferah ve zengin bahçe peyzajına sahiptir.

Hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliğine sahip villalarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, duvar kağıdı uygulaması, duşakabin, Hilton lavabo, spot aydınlatma, vestiyer, kiler ve panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ada Stone Villas konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Davutlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Sahile 2 dakika mesafede bulunan villalar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Ayrıca Davutlar kaplıcalarına 700 metre, Dilek Yarımadası’na 6 kilometre ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 88 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Ada Stone Villas fiyatları ne kadar?

Ada Stone Villas projesinde taksitli ödeme seçeneği mevcuttur. Üstelik araç, arsa ve daireler takas olarak alınmaktadır. Brüt 130 metrekare olan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 5.990.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (543) 719 37 91 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…