Kategoriler
Proje Haberleri

Adadüzü Evleri Mart 2023’te teslim

Adadüzü Evleri projesi estetik ve teknik yapının birleştiği benzersiz ve ayrıcalık bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu projede Uludüz Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 3.221 metrekarelik arsa alanı üzerindeki binada toplam 22 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Uludüz Yapı güvencesiyle tasarlanan proje 3.221 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan 6 katlı binada toplam 22 adet daire yer almaktadır. Bu dairelerde ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 115 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Eşsiz manzaraya sahip site pek çok sosyal aktivite alanı bulunmaktadır. İçerisinde çocuk oyun parkı, dinlenme alanları ve yürüyüş parkuru yer almaktadır. Özel kabinli asansör, hidrofor, su deposu, merkezi uydu anten sistemi ve yangın tesisatı gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Klima altyapı tesisatı yer almaktadır.

Adadüzü Evleri konumu hakkında

Benzersiz konumu ile dikkat çeken proje Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Adacık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselmekle birlikte deniz, doğa ve şehir manzarasına hakim bir konumda yer almaktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Adadüzü Evleri fiyatları ne kadar?

Adadüzü Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 135 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL ile 2.000.000 TL arasında farklılık göstermektedir. Üstelik proje teslimi Mart 2023 tarihinde yapılacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (542) 263 26 88 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…