Kategoriler
Proje Haberleri

Adal Green Kayseri Ekim 2023’te teslim

Adal Green Kayseri projesi Kayseri İli, Melikgazi İlçesi’nde doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Söz konusu proje Adal Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 7.418 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 11 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 8 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Adap Grup imzası taşıyan proje 7 bin 418 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Söz konusu villa projesi kapsamında birbirinden bağımsız 11 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 8 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 8 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 377 metrekaredir. Ayrıca 8 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 350 metrekare olmaktadır. Projede kişiye özel sunulan alternatif olanaklarıyla bambaşka bir deneyim yaşanması sağlanmaktadır. Üstelik kullanıcı profiline özel uygulamalarla birlikte yaşam alanlarının kişiye özel olmasına özen gösterilmektedir.

Adal Green Villaları projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Misafir otoparkına sahip olmakla birlikte her villa için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal aktivite alanları içerisinde hamam, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca dış özellikler içerisinde fiber internet, uydu, hidrofor ve su deposu yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan villa yönetimi sağlanabilmektedir. Bununla birlikte villalarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Projede ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, çamaşır odası, gömme dolap, kiler yer almaktadır. Ayrıca projede şömine, küvet, vestiyer ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Adal Green nerede yer alıyor?

Söz konusu villa projesi, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi’nde, şehrin doğaya açılan yüzü olan Erenköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Villalar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Söz konusu proje şehrin olanaklarından uzaklaşmadan şehrin karmaşıklığından uzaklaşma fırsatı sunmaktadır. Üstelik yakın çevresinde sinema ve park alanı bulunmaktadır.

Adal Green Kayseri fiyatları ne kadar?

Adal Green Villa projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. 8 artı 1 villa tipindeki konutlar 14 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca bahsi geçen projenin teslim tarihi Ekim 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 330 60 20 veya 0 (543) 737 74 87 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…