Kategoriler
Proje Haberleri

Adapark Konakları Çorlu projesinde yaşam başladı

Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Hatip Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Çıngıl İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Adapark Konakları Çorlu konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Çorlu konut projesi Hatip Mahallesi’nde yer alan 7 bin 200 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri 1.sınıf kalite malzemelerle döşenmiş olup, ebeveyn banyosu, vestiyer, klima, görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi olanaklara sahiptir. Aynı zamanda dairelerde beyaz eşya, duvar kağıdı, yangın ve hırsız alarmı gibi özellikler de bulunmaktadır.

Toplam 72 dairenin yer aldığı site içerisinde açık yüzme havuzu, spor alanı, oyun parkı, açık hava oyun aletleri, kamelyalar gibi sosyal alanlara yer verilmiştir. Bunların yanı sıra proje kapsamında kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, jeneratör, güvenlik, kapıcı gibi hizmetlerde sunulmaktadır. Adapark Konakları Çorlu konut projesinde yaşam başlamış olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri brüt 119 metrekare ile 139 metrekare arasında değişmektedir. Projenin inşaatı tamamlanmış olup, oturuma hazırdır.

Adapark Konakları Çorlu Daire Fiyatları Ne Kadar?

Çorlu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 119 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 750 bin TL,

139 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler ise 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Çorlu Tekirdağ Yolu üzerinde, yeni çevre yolu bölgesinde 2657 ada 5.parsel’de konumlandırılmıştır. Ayrıca proje, şehir merkezi, sağlık kurumları, eğitim kurumları, ulaşım araçları gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0282 652 33 03 ve 0532 571 91 36 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…