Kategoriler
Proje Haberleri

Adapark Konakları Çorlu satışları devam ediyor

Adapark Konakları Çorlu projesi her detayı titizlikle tasarlanmış ultra lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çıngıl İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 7.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 blok ve 72 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çıngıl İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 7.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Aile yaşamı ve komşuluk ilişkileri ön planda tutulan projede her biri 6 katlı 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 72 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 119 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 139 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye 1 adet kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte plaka tanıma sistemli kapalı otopark girişi ve açık misafir otoparkı bulunmaktadır.

Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çok amaçlı kullanıma uygun spor sahası, açık hava oyun aletleri ve kamelyalar yer almaktadır. Peyzaj düzenlemesi ve otomatik sulama sistemi bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Açık ve kapalı ortak alanlarda kablosuz internet hizmeti ve fiber internet bağlantısı bulunmaktadır. Üçlü ankastre mutfak seti, birinci sınıf doğramalar ve ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra led aydınlatma sistemi mevcuttur.

Adapark Konakları Çorlu konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Hatip Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yeni Çevre Yolu bölgesinde yükselen proje Çorlu2nun her geçen gün değerlenen bir konumunda yer almaktadır.

Adapark Konakları Çorlu fiyatları ne kadar?

Adapark Konakları Çorlu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 119 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 139 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (282) 652 33 03 veya 0 (532) 571 91 36 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…