Kategoriler
Proje Haberleri

Adapark Konutları Sincan lansman avantajlarıyla satışta

Adapark Konutları Sincan projesi avantajlı fiyatları ile Ankara’nın Sincan İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Ankara Emek İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 40.500 metrekarelik alan üzerinde 8 blok ve 405 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ankara Emek İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje 40.500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 12 katlı 8 adet bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 405 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 140 metrekare olmaktadır. Site sakinlerinin güvenliği ve konforu düşünülerek tasarlanan proje, birçok sosyal alanı ve özelliği bünyesinde barındırmaktadır. Sitede bulunan açık otopark alanı sayesinde araçlar güvenle park edilebilmektedir. Açık yüzme havuzu, futbol, voleybol, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuk oyun parkı gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti bulunmaktadır.

Konutlar, ısı ve ses yalıtımı sayesinde sessiz ve sıcak bir ortam sağlamaktadır. Merkezi ısıtma sistemi ile konutlarınızın ısısını rahatlıkla ayarlanabilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik görüntülü diafon sistemi sayesinde sitedeki ziyaretçilerle güvenli bir şekilde iletişim sağlanabilmektedir. Mutfaklar ankastre mutfak seti ile donatılmıştır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra Laminat ve seramik zeminlerle modern bir tasarım yakalanmıştır. Antre girişinde ise vestiyer bulunmaktadır. Projenin diğer özellikleri arasında asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik yer almaktadır. Aynı zamanda engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı da sağlanmaktadır.

Adapark Konutları Sincan konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Sincan İlçesi Eskişehir Yolu Alcı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik doğayla iç içe ve şehir merkezine yakın konumda bulunan bu konutlar, aynı zamanda çevresindeki alışveriş merkezleri, parklar, marketler ve semt pazarları ile tam bir yaşam merkezidir. Sağlık hizmetleri açısından da oldukça zengin olan bölgede, hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler bulunmaktadır. Ayrıca toplu taşıma araçlarına kolay erişim sağlanabilmektedir. Konutlar, Çankaya Üniversitesi’ne sadece 10 dakika mesafededir. Bunun yanı sıra Yaşamkent, Bağlıca, Koru Sitesi ve Başkent Üniversitesi gibi önemli yerleşim bölgelerine ulaşım da yaklaşık 20 dakika sürmektedir.

Adapark Konutları Sincan fiyatları ne kadar?

Hemen tapu teslimi yapılan Adapark Konutları Sincan projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 daireler 890.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(532) 385 36 70 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…