Kategoriler
Proje Haberleri

Address 28 Giresun Projesinde Yaşam Başladı

Giresun Gedikkaya konut projesi Güngör İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi Giresun Merkez, Gedikkaya Mahallesi’nde inşa edilmiştir. Projede yaşam başlamış ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Address 28 Giresun konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Gedikkaya Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi 7 konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki 13 katlı konut bloklarında ise toplam 248 adet daire yer almaktadır.

Konut projesi sosyal alanlar açısından son derece zengin bir projedir. Proje kapsamında kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, hamam, sauna gibi alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda market, fırın, restaurant, cafe, terzi, kuru temizleme, kuaför gibi merkezler de bulunmaktadır. Bunların dışında spor salonu ve çocuk oyun parkının da yer alması projeyi sosyal açıdan oldukça zirveye çıkarmaktadır. Site içerisinde açık otopark, jeneratör ve su deposu gibi olanaklar da yer almaktadır. Ayrıca yeteri miktarda kapıcı dairesi ve her blokta sığınık da bulunmaktadır.

248 daireden oluşan Address 28 Giresun konut projesinde dört tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve loft (6+1) tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 165 metrekare ile 325 metrekare arasında değişmektedir.

Address 28 Giresun Daire Fiyatları Ne Kadar?

Giresun konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 385 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 165 metrekare büyüklüğündeki 3+1 dubleks daireler 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje kapsamında yer alan brüt 180 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tip daire oldukça uygun fiyata satışa sunulmaktadır. Dairenin satış fiyatı 385 bin TL olarak belirlenmiştir.

325 metrekare brüt alana sahip 6+1 loft dairelerin fiyatları 1 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Doğayla iç içe olan konut projesi, Giresun’un Gedikkaya Mahallesi’nde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0454 216 23 04 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…