Kategoriler
Proje Haberleri

Address Sahabiye Kocasinan krediye uygun satışlar

Address Sahabiye Kocasinan projesi Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde merkezi bir lokasyonda modern bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Göker Gözütok Mühendislik ve Bülbüller İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Göker Gözütok Mühendislik ve Bülbüller İnşaat ortaklığı ile yaşama geçirilen projede her biri 18 katlı olmak üzere modern konut blokları yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bloklarda ise 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 240 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 255 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Tüm daireler için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte site içerisinde oto yıkama yeri bulunmaktadır. Sosyal aktivite alanları içerisinde; yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kreş, kafeterya, Türk hamamı, spor salonu, fitness, sauna ve tuz odası bulunmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan ev kontrolü yapılabilmektedir. Üstelik bu özellik ile perde kontrolü, su ve elektrik kontrolü, güvenlik kontrolü vb. birçok işlem yapılabilmektedir. Tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde 2 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca Franke marka ve vitra ürünler tercih edilmiştir. Dairelerde klima alt yapısı yer almaktadır.

Address Sahabiye Kocasinan konumu hakkında

Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde yer alan Sahabiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kayseri’nin merkez noktasında konumlanan projeyle bütün lokasyonlara yalnızca dakikalar içinde ulaşabilme imkanı sağlanmıştır. Üstelik Meydan 10 dakika, Büyükşehir Belediyesi 2 dakika, Tramvay hattına 5 dakika ve Forum AVM’ye 7 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Address Sahabiye Kocasinan fiyatları ne kadar?

Address Sahabiye Kocasinan projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 240 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bahsi geçen projede takas yapma imkanı sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(352) 233 33 05 veya 0(532) 777 82 24 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…